Снимка alexandrovska.comСпешните случаи в София се пренасочват към ВМА и Александровска

...
Снимка alexandrovska.comСпешните случаи в София се пренасочват към ВМА и Александровска
Коментари Харесай

Александровска болница и ВМА поемат спешните случаи

Снимка alexandrovska.com

Спешните случаи в София се пренасочват към ВМА и " Александровска " болница. Двете лечебни заведения към този момент са основали организация за усилване на предварителната защита от ковид и за настаняване на повече заболели от нужното, заяви Българска национална телевизия.

Д-р Ирина Льоскова е-лекар в Спешно поделение МБАЛ Александровска. В нощта, в която бяха оповестени новите случаи на болни от ковид, тя беше дежурна.

" В момента нямаме пренатоварване. Имаме пациенти, с които работим. Обичайна е обстановката. Екипът в незабавното се състои от двама лекари, двама болногледачи и санитари с една здравна сестра. В " Александровска " няма травматология и неврохирургия, само че те се пренасочват към други лечебни заведения ", разяснява тя пред Българска национална телевизия.

Снощи управляващите у нас оповестиха за нови два случая на ковид у нас. Така болните са общо шестима. Новотокритите пациенти са настанени в " Пирогов ". Вътрешното поделение на болница е изолирано. Новопристигащи пациенти се насочват в други лечебни заведения. Предстои да се вземат решения за плановите интервенции.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума может
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР